byłem dzisiaj na giełdzie w gliwicach i kupiłem kierownice za 180 zł obszytą skórą od tego gościa z kamiennej góry teraz jeżdzi iveco
na wymianę dalej cena 120 zł
Był w Pyrzowicach - czyli prawie Małopolska. Mój wpis z 2008r. Polecam tę firmę
Professional Tapicer Car. Krzykawski Jacek
tel. 0 691 67 88 61
42-595, Myszkowice, Wolności 25 (trasa Katowice - Pyrzowice)
woj. śląskie
Obszywałem kierownicę do O2 na poczekaniu. Po dwóch latach użytkowania wciąż jest OK.
rezon, ten sam czas przejazdu co do Myszkowic masz do Gliwic. Na giełdzie w Gliwicach obszyta kierownica kosztuje około 130 zł.
Zadzwoń pod numer 609 356 796 o dokładną cenę.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
No i moja się w końcu doczekała obszycia Obszywałem u kolesia z Radomia opcja za 150zł którego polecił mi Wally , osoba godna polecenia,szybko,sprawnie i dojeżdża do klienta,cała operacja wymiany zajęła 5minut. w weekend jak pogoda pozwoli wrzucę fotki . http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=20965046
cześć masz jakieś inne namiary na tego człowieka nr tel. lub mail na allegro brak danych...
moja kierow wlasnie poszla do obszycia ponownego skorka i teraz pytanie czy moze juz ktos sie wypowie jak wyglada przeszycie zielona nicia..... Czy ładnie sie prezentuje czy tez zostawić lepiej czarna nitke ?
... Jakos nie mam wyobraźni do tego.....Kolor nici bardziej pod katem podswietlania konsoli niz koloru auta bo furacz jest srebrny....
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz